КОМЕНТАРИ КЛИЈЕНАТА

5/5
5/5

Захвални смо Вам на самој идеји о развијању културе живљења и понашања, а посебно на активном раду и посвећености деци.

Зоран и Јелена Обрадовић

Наша деца пролазе кроз лепо искуство.

5/5

У времену када се деци нуди све што није за њих добро, и што има другу позадину, храбро је иступити и позвати да се уразумимо и учинимо добро за нашу децу васпитавајући их и учећи правим вредностима. Као родитељу који има једног пубертетлију и једног предшколца, дакле са искуством, Ваши савети су ми много помогли да препознам своје грешке али и утицај средине која је резултирао проблемима у породичним односима.

Анита Б.

Све честитке и сва подршка труду, раду и ангажовању.

5/5

Хвала за све што чините нашој деци и унуцима. Сада је, можда, право време да се сви преваспитамо и да кроз васпитање деце и преваспитате и уразумите и њихове родитеље. Као бака девојчица које посећују Вашу наставу, неизмерно сам захвална јер примећујем да и њихови родитељи другачије посматрају неке ситуације.

Нада В.

Дивни васпитачи

5/5

Једноставно Вам хвала за све што чините за моју породицу. Ваше саветовање и стручност ми показују колико смо сви много удаљени једни од других и који је пут да то исправимо.

ХВАЛА!

Тамара Б.

Драга Јелена

5/5

Поштовање за све што чините за моје унуке.
Мислио сам да сам ја једини диносаурус који мисли другачије и да је све отишло у неповрат. Међутим, појавили сте се и вратила ми се нада у овај свет.

Дека Миле П.

Мало шале али више збиље

5/5

Имао сам потребу да Вам се јавно захвалим за све стручне савете и посвећен рад у име моје супруге и у моје име.
Некако сам био скептичан у рад људи које се баве децом, вероватно са разлогом. Ипак, променили сте ми мишљење.
Позивам све родитеље да обрате пажњу својој деци и не само то него да обрате пажњу на понашање своје деце. Да се сутра не бисмо кајали боље је данас да мало више себе и свог времена дамо нашој деци, али на прави начин, како каже наша саветница и васпитачица Јелена.

Синиша Ђ.

Хвала и поздрав